Kwalitatief hoogwaardige vleeshandel bereid volgens de traditie van familie Leemput

Vleesgroothandel Jos Leemput - Tienen - FilosofieVleesgroothandel Jos Leemput is een echt familiebedrijf dat al twee generaties bestaat. In 1975 richtte Jos Leemput het bedrijf op als een eenmanszaak. Door de voortdurende groei stapte zoon Christophe mee in de zaak.

Samen zetten vader en zoon hun schouders onder hun vleeshandel in regio Tienen om het te doen bloeien. Zoon Christophe leidt het atelier, Jos Leemput concentreert zich op de Belgische markt.

Familietraditie

Als klant kunt u rekenen op meer dan veertig jaar ervaring in de vleeshandel. Dat betekent oog voor traditie en kwaliteit, én een voortdurende uitbreiding van nieuwe kennis. Daardoor kunnen wij het beste rundsvlees, kalfsvlees, varkensvlees en lamsvlees leveren.

De familie Leemput krijgt de hulp van gedreven beenhouwers en chauffeurs. Elke medewerker ziet samen met de familie toe op kwaliteit en voedselveiligheid. Elke medewerker draagt de familiewaarden in zich mee.

Alles voor de klant

Al jaren vaste klanten hebben, dat kan alleen door de beste service en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Jos Leemput, de vleeshandel in Tienenis een vaste waarde geworden. Aarzel daarom niet om vragen te stellen, u krijgt snel een antwoord. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Back to Top